Announcing the new Datavyu v1.3.6 with enhanced features and transcription support!

When I run the script in OPENSHAPA, I often run into the problem that the script is not running and there is no error display. However, If I reopen the OPENSHAPA file and run the same script again, it works. Is there anyway that I can make the script running without reopen the OPENSHAPA file.

asked 12 Jan '12, 05:22

Mei's gravatar image

Mei
1111
accept rate: 0%

Is it one particular script that causes the problem? Or does it randomly occur? If it is random, how often does it happen.

(13 Jan '12, 14:21) Clinton Clinton's gravatar image

Sometimes running a script with problems will mess up running subsequent scripts. That might be why re-opening OpenSHAPA is fixing the problem. It's hard to know specifically what's wrong without looking through the different scripts that you are running.

permanent link

answered 19 Jan '12, 05:52

JohnFranchak's gravatar image

JohnFranchak ♦
3964410
accept rate: 17%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×46

question asked: 12 Jan '12, 05:22

question was seen: 2,953 times

last updated: 19 Jan '12, 05:52

powered by OSQA